Ulkoporeallas, Kylpytynnyri vai Kuuma-Allas?

Miksi Kuuma-Allas?

Kuuma-Altaassa yhdistyy ulkoporealtaan laadukkaat materiaalit, helppokäyttöisyys sekä kylpytynnyrin lämmin hemmotteleva vesi.

Altaassa on Suomen olosuhteisiin suunniteltu 6Kw lämmitin, eristys ja lämpökansi. Näyttävä led-valaistus ja poreet luovat Kuuma-Altaan elegantin ilmeen.

Kuuma-Allas on erittäin tilava ja tyylikäs. Allasta on saatavana kahtena eri mallina, yhdellä suuttimella, joka tekee poreita tai 25 suuttimella. 25 suuttimen malli tarjoaan enemmän poreita sekä selkähierontaa 6 hengelle.

1. Käyttöpaneeli
2. Vedenalainen led valaistus
3. Led pisteet
4. Tyylikäs ja kestävä akryylipinnoite
5. Suodatin
6. Poresuutin
7. Kyynärtuki
8. Juomapidikkeet
9. Ilmasäädin

Kuuma-allas kylpytynnyri

Mallisto

Kuuma-Allas on saatavana kolme eri versiona asiakkaan mieltymysten mukaan.

Basic

Yhden suuttimen malli, suodatuksella ja lämmityksellä. Led valaistus. Ulkoverhoilu harmaa tai ruskea. Altaan akryyli Arctic-valkoinen.

Premium

25 suuttimen malli, suodatuksella ja lämmityksellä. Led valaistus. Ulkoverhoilu harmaa tai ruskea. Altaan kulmissa led-valot. Altaan akryyli Arctic-valkoinen.

Custom

Molemmista malleista on saatavilla Custom versio omalla värikoodilla tai esimerkiksi yrityksen logoilla. Altaan akryyli Arctic-valkoinen.

Altaalla ja sen tekniikalla on 24kk:n takuu, valaistuksella 6kk.

Ominaisuudet

Aina käyttövalmis - ympäri vuoden

Voi säätää altaan lämpötilan mieltymyksesi mukaan helposti altaan käyttöpaneelista 26-40 asteen välillä. Kesä helteellä voit käyttää allasta viilentymiseen ja talvella käydä lämpöisessä kylvyssä. Allas on suuniteltu ympärivuotiseen käyttöön.

Ei jatkuvaa vedenvaihtoa

Altaassa on suodatusjärjestelmä, jonka ansiosta vedenvaihtoväli on noin 3-6kk. Hoitoaineiden lisäys kerran viikossa riittää. Meiltä myös kloorittomat vedenhoitoaineet sekä altaan puhdistus setit.

Alhaiset käyttökustannukset

Allas on eristetty uretaanilla (Täyseristys, FullFoam) ja toimitukseen kuuluu aina eristävä lämpökansi. Vuoden keskimääräinen energiankulutus on noin euro päivässä.

Muotoilu

Altaan suunnittelussa on käytetty vuosien kokemusta, jonka olemme keränneet erilaisten ulkoporealtaiden kanssa toimiessamme. Allas on suunniteltu yhteistyössä altaiden käyttäjien, vedenlaadusta vastaavien sekä huoltajien kanssa.

Allas on suunniteltu 6 hengelle ja on muotoilultaan on avara. Altaan pohja on tasainen, jotta altaassa on helppo kulkea. Kulmapaikoilla on kyynärnojat, joita voi käyttää askelmina altaasta pois noustaessa. Myös juomille on omat paikkansa altaan reunoilla.

Tekniikka

Altaan tekniikkana käytetään Amerikkaisen Balboan tuotteita. Balboan tekniikkaa käytetään lähes kaikissa ulkoporealtaissa, joten varaosien saatavuus on taattua pitkälle tulevaisuuteen. Altaan huolto on suunniteltu niin, että kaikki altaan komponentit ovat tarvittaessa vaihdettavissa 30 minuutissa.

Materiaalit

Altaan helppohoitoinen ja tyylikäs akryylipinnoite on Amerikkalaisen Lucite Acrylic:in valmistamaa. Altaan ulkoverhoilu on täysin huoltovapaa.

LED valaistus

Altaassa on vedenalainen väriä vaihtava led valaistus sekä veden rajassa 8kpl led pisteet. Altaan valaistus on todella näyttävä pimeässä. Premium mallissa myös altaan kulmissa led valaistus.

Vesiefekti

Premium mallissamme on 25-suutinta.
Katso video
Basic mallissa on yksi suuri suutin, joka liikuttaa vettä sekä tekee pore efektiä altaaseen.
Katso video

Pitkä käyttöikä

Samoilla materiaaleilla ja tekniikalla valmistettujen ulkoporealtaiden käyttöikä on todella pitkä. Suomessakin käytössä olevat vanhimmat ulkoporealtaat alkavat olemaan 15 vuotiaita, joten Kuuma-Altaasta on varmasti iloa vuosiksi eteenpäin.

Lisävarusteet

Koska allas on neliön mallinen on myös erilaisten kansihissien käyttö mahdollista. Kansihissin avulla kansi on todella helppo avata ja sulkea. Myös allasportaat kuuluvat lisävarusteisiin.
Katso video

Helppo asennus

Allas on helppo asentaa, koska kaikki tekniikka on altaan rungon sisällä ja valmiiksi asennettuna. Tarvitset ainoastaan tasaisen routimattoman paikan, sähköt ja altaaseen vettä.

Tekniset tiedot

Koko 213 cm x 213 cm x 87 cm
Henkilömäärä 6 aikuista
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Ohjausjärjestelmä Balboa USA
Vesitilavuus 1600 l
Paino tyhjänä 320 kg
Suuttimia 1x12.5cm (+ 24kpl Premium mallissa)
Pumppu 1kpl 2hp 2-nopeuksinen (LX)
Lämmitin 6 kW
Valaistus 8 kpl led vesirajassa. 2 kpl 2” led veden alla
Eristys Uretaanieristys (FullFoam)
Pohja-allas Lasikuituinen pohja, polyuretaani eristys 30-50mm
Lämpökansi 7-10 cm
Suodatus Esisuodatin, kuitusuodatin 2kpl 5m2 (pestävä) sekä otsonaattori.
Veden vaihtoväli 3-6 kuukautta
Sähköliitäntä Valittavissa 3 x 16 A tai 1x16 A
Lisävarusteet Kansimekanismi, portaat

ASENNUS

Kuuma-Altaassa ei ole ulkopuolista kaminaa, suodatinta tai muuta tekniikkaa, joten asennuspaikka on vapaasti valittavissa

Allas asennetaan aina tasaiselle routimattomalle alustalle. Mikäli asennat altaan terassille tai parvekkeelle varmista alustan kantavuus.

1. Aseta allas tasaiselle alustalle
2. Täytä allas puutarhaletkulla
3. Kytke sähkö

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää Kuuma-Altaista. myynti@kuuma-allas.fi